"Dernek amatör fotoğrafçılar profosyonel"

Hiç yorum yok

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Aşkın Asan “Kadın ve Yaşama Dair” fotoğraf sergisi organizatörlerinden Kapadokya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KAFSİD) Başkanı Yönetmen Mustafa Karakaya’ya “Fotoğraflar çok profosyonel çekilmiş,dernek amatör bir dernek mi? Sorusunu yöneltti. Karakaya Bakan Yardımcısı Asan’ın bu sorusuna “Derneğimiz amatör;fakat fotoğrafçılarımız profosyonel” cevabını verdi.
Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Aşkın Asan fotoğrafları çok beğendiğini belirterek bu fotoğrafların Birleşmiş Milletler binası önünde de sergilenebileceğini belirtti.

Türkiye'nin peri bacaları ile ünlü önemli kültür ve turizm merkezi Kapadokya'da fotoğrafçılık ve sinema branşlarında açtığı eğitici kurslarla ön plana çıkan Kapadokya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KAFSİD) ve Nevşehir Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ( NÜKÇAM) ortaklaşa organize ettiği Kadına ve Yaşama Dair Fotoğraf Sergisi Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Aşkın Asan tarafından açıldı.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezindeki serginin açılışına Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Aşkın Asan, Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, Yalova Valisi Esengün Civelek, Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan ve Ebubekir Gizligider, Sakarya Milletvekili Doç. Dr. Ayşenur İslam, Nevşehir Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Turgay Aras, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Okan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şule Kut, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Sevim Gökalp, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nafiye Güneç Kıyak, Nevşehir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çetin Pekacar, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Erdoğan Çiçek, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, Karabük Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Özcan Büyükgenç, Avanos Kaymakamı Aylin Kırcı Duman, Ürgüp Kaymakamı Tuğba Yılmaz, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Gurulkan’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Kadın ve Yaşama Dair fotoğraf sergisinde Kapadokya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KAFSİD) üyesi Fotoğraf Sanatçılarından Bilge Yeni,Ali Güneş,Kübra Karakaya, Yusuf Özuğurlu,Deniz Tuğyan,Fatih Arıkan,Yasin Reçber, Fatma Gül Sevi,Cafer Gezer,Nurettin Mantar, M.Nail Uslu, Mehmet Ayhan,Serhan Tüfekçi, Mehmet Ali Yüksek, Mustafa Karakaya, Sami Türkay, Fikriye Şeref Tuğcu, Yaşar Alan, Şule Kuşar Han’ın fotoğrafları sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Düzenlenen program sonrasında Nevşehir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çetin Pekacar tarafından Kapadokya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KAFSİD) Başkanı Mustafa Karakaya’ya plaket verildi.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder