Kafsid'den Kaymakam Kutluca'ya Ziyaret

Hiç yorum yok

Kafsid Yönetim Kurulu Üyeleri Derinkuyu Kaymakamı Mithat Can Kutluca’yı ziyaret etti.
 
Kapadokya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KAFSİD) yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde görevine başlayan Derinkuyu Kaymakamı Mithat Can Kutluca’yı makamında ziyaret etti. Ziyarete Kafsid Başkanı Yönetmen Mustafa Karakaya, Başkan Yardımcısı Yasin Reçber ve Denetleme Kurulu Üyesi Yusuf Özuğurlu katıldı.

Karakaya, Derinkuyu Kaymakamı Kutlucaya Kapadokya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KAFSİD)’nin faaliyetlerini anlattı. Ziyarette Yönetmen Karakaya,Derinkuyu Kaymakamı Kutlucaya Derinkuyu ve yer altı şehri için planladığı tanıtım filmini sundu. Derinkuyu Kaymakamı Kutluca, kendisininde bu tür tanıtım filmi düşüncesi olduğunu, bu konuyu Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bildireceğini belirterek ortak noktada buluşmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

Ziyaretin sonunda Kafsid Başkanı Yönetmen Mustafa Karakaya, Derinkuyu Kaymakamı Kutlucaya, Dernek olarak Nevşehir Valiliği ile ortaklaşa yapılan “Anadolunun İncisi Kapadokya” isimli kataloğunu ve çekimleri Kapadokya’da gerçekleştirilen Göçkuşağı ve Azadi Street filmlerini hediye etti.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder