TFSF 6. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Hiç yorum yok
Ankara'da yapılan genel kurul toplantısında Göremeli Fotoğraf Sanatçısı Sami Türkay, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu Başkanı olarak seçildi.
Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerinde kurulu 34 fotoğraf sanatı derneğinin üyesi olduğu TFSF 'nin 6. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen Genel Kurula Kafsid’i temsilen Dernek Başkanı Yönetmen Mustafa Karakaya, Başkan Yardımcısı Yasin Reçber ve Federasyon Delegesi Nurettin Mantar katıldı. Genel Kurul toplantısı TFSF'nin önceki başkanı M. Turgay Bilge'nin açış konuşması ve Saygı duruşu ile İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başladı. TFSF 6. OIağan Genel Kurulu'nda Göremeli Fotoğraf Sanatçısı Ankara Fotoğraf Sanatı Kurumu (FSK) üyesi Sami Türkay ve İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (İFSAK) üyesi Tanju Akleman'ın oluşturduğu iki listeyle girildi.  Yapılan seçim sonucunda Sami Türkay'ın oluşturduğu liste 80 oyla yeni dönem için delegelerce göreve getirildi. TFSF'nin yeni yönetim kurulu yaptığı ilk toplantıda Sami Türkay'ı başkanlığa, M. Turgay Bilge ve A. Beyhan Özdemir'i başkan yardımcılıklarına, İmren Doğan Pınar'ı genel sekreterliğe ve A. Gökhan Demirer'i de saymanlığa getirdi. Yönetim kurulunda Tahsin Sezer, H. İbrahim Tutak, Abdullah Sezgin, Mehmet Dağ, Yücel Demir ve Burcu Uysal,Yedek Yönetim Kurulunda ise Kafsid Fedarasyon Temsilcisi Nurettin Mantar üye olarak yer aldı.
TFSF Denetleme Kurulu ise Tayfun Kocaman, Vedat Osmanoğlu ve Firdevs Sayılan'dan oluştu.Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Türkay’a ve Yedek Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Mantar’a başarılar dileyen Kafsid Başkanı Yönetmen Mustafa Karakaya “Bugüne kadar Kafsid’e desteğini esirgemeyen Sami Türkay’a ve Nurettin Mantar’a yeni görevinde başarılar diliyoruz. Kafsid olarak federasyona desteğimiz devam edecektir.” dedi.



Hiç yorum yok

Yorum Gönder