KAFSİD - URFA GEZİSİ (16-17-18-19 MAYIS 2014)

Hiç yorum yok
16 Mayıs 2014 Cuma saat  23:00’da yola çıkılacaktır. 17 ve 18 Mayıs Urfa gezisi 19 Mayıs Pazartesi günü Gaziantep üzerinden dönüş olacaktır.
Bu seyahatimizde tarih boyunca doğal değişimlerin yanı sıra birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış olan Urfa'ya gidiyoruz. Seyahat programımızı klasik Urfa turlarından ziyade, tamamen fotoğraf üretmeye yönelik ve yerel yaşama dahil olacak şekilde planlamaya çalıştık.

Not: Detaylı gezi programı,  kesin katılım yapan üyelerimize geziden birkaç gün önce ayrıca iletilecektir.

NOTLAR:
• Gezimiz bir FOTOĞRAF gezisidir ve dernek üyelerimize yönelik olarak hazırlanmıştır. Gezi sonrasında Kafsid tarafından Urfa konulu bir fotoğraf yarışması düzenlenecektir.
• Gezimiz, kar amaçlı olarak düzenlenmemektedir.
• Yanınızda tripod, yedek pil, yedek hafıza kartları getirmenizi öneririz.
• Gezilerimiz Net Tur Şirketi ile D-2 belgeli sürücüler tarafından gerçekleştirilecektir.
GEZİ ÜCRETİ:
• Gezi ücreti; dernek üyelerine 300 TL, üye olmayanlara 400 TL dir. Öncelik dernek üyelerine verilmektedir. Kontenjan sınırlıdır
• Ücrete dahil olanlar: Urfa’ya gidiş-geliş, ulaşım, Urfa’da 2 gece konaklama

KESİN KATILIM:
Konaklamalı bir gezi yapıldığından katılımcı sınırımız vardır. Bu gezimizi maksimum 20 üyemiz ile gerçekleştireceğiz. Katılımcı olmak isteyen üyelerimizin aşağıda belirtilen zaman dilimi içinde sekretaryaya (Sekretarya Telefonu : Murat GÜVEN – 0505 871 05 69  ) kayıt yaptırması önemlidir. Belirtilen tarihe kadar kesin katılım kaydı yaptırmayan üyelerimiz yerine ,yedek listede yer alan üyelerimiz davet edilecektir.
1.Gezimize kesin katılımcı olabilmek için; Gezi ücretinin en az %50’lik kısmını en geç 12 Mayıs 2014 tarihine kadar; Kafsid Sayman’ı Murat GÜVEN’e  elden makbuz karşılığında teslim etmeniz, gerekmektedir. Gezi ücretinin bakiyesini ise  16 Mayıs 2014  tarihine kadar aynı sistemle ödeyebilirsiniz.

ÖNEMLİ…
Tekrar etmekte fayda görüyoruz; gezimiz 20kişi ile sınırlıdır. Kesin katılımcı olmak için belirtilen detaylara bir kez daha dikkatinizi çekmek isteriz.
Katılımcı sayısının artması sonucunda ikinci bir araç kiralanacktır.
Her türlü soru ve sorunlarınız için  kafsid@gmail.com ve 0505 871 05 69 – 0536 926 95 66  iletişim adreslerimizi kullanabilirsiniz

Saygılarımızla

KAFSİD " Kapadokya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği " Yönetim Kurulu 

Web:      www.kafsid.net
Tel:        0536 926 95 66
e - mail: kafsid@gmail.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder